Контактирајте не преку е-маил


(*) : Ви благодариме љубезно да ги пополните сите потребни полиња.contact@marinapalace.info


resa@marinapalace.info


compta@marinapalace.info


rh@marinapalace.info


manager@marinapalace.info

Htel Марина Палас (4 ѕвезди)

Yasmine Hammamet Тунис - Hammamet BP299 CP8050

Хотел прием (24h/24, 7/7)
Телефон: (00216) 72.244.748
Е-пошта: contact@marinapalace.info

Комерцијални Сервис и Rservation:
Телефон: (00216) 72244483
Факс: (00216) 72244702
E-mail: resa@marinapalace.info

Сметководство и финансии департмент:
Телефон: (00216) 72244753
Факс: (00216) 72244702
E-mail: compta@marinapalace.info

Recrutement: Téléphone : (00216) 72244748 E-mail: rh@marinapalace.info
Rclamation - Предлог:
Ако имате rclamations или сугестии, не двоумете се да ги споделите со нас и пратете ни e-mail: manager@marinapalace.info